1 af 3

Se Vores Video

Danish Climate Ambassador 2021

I 2021 lykkedes det os at reducere over 72 tons CO2-udledning, hvilket gør os til mere end blot endnu et snackmærke. Vi ønsker ikke kun at kompensere for vores emission.

Faktisk er den klimabelastning, vi efterlader ved at plante kvalitetstræer, med til at gøre os over 110 % positive i de næste 10 år. Det er det, vi kalder ægte bæredygtighed.

Læs vores klimarapport

EatCo2 Koncept📖

EATCO2 er baseret på en metode til at lære lokale landmænd i Syd- og Mellemamerika, hvordan de kan øge deres indkomst ved at plante skove i underudnyttede områder af deres jord, som de vil blive betalt for gennem projektet.

Landmændene får løbende betalt for deres deltagelse over en periode på 10 år i forhold til skovens vækstresultater. Jo bedre træerne vokser, jo mere CO2 absorberer de, hvilket resulterer i større indkomst for landmanden og flere grønne resultater for verdenen.

Læs mere
 • Er du stadig nysgerrig på, hvorfor vi gør, hvad vi gør? Læs vores nøjagtige mission her!

  Vores Mission 
 • Udforsk mere og find ud af, hvem der står bag historien om Fiddle's Snacks!

  Mød Stiferen 
 • Hvis du ønsker at kontakte os, så klik her for at sende os en besked.

  Kontakt Os 
 • Mål 12. Ansvarligt Forbrug & Produktion

  Økonomisk vækst og bæredygtig udvikling kræver, at vi hurtigst muligt reducere vores fodaftryk på naturen ved at ændre på den måde vi producerer og forbruger vores varer og ressourcer på. Derfor kigger vi nøje på vores processer i produktionen for at udvikle en bæredygtig løsning, og har byttet en del af vores plastikprodukter ud med genanvendeligt pap-materiale.

  https://www.verdensmaalene.dk/maal/12 
 • Mål 13. Klimaindsats

  Udledningen af drivhusgasser fortsætter med at stige, og udledningen er i dag mere end 50 procent højere end niveauet i 1990. Endvidere forårsager den globale opvarmning langvarige ændringer i vores klimasystem, som truer med uoprettelige konsekvenser, hvis vi ikke handler nu. Fiddle's gør det dog anderledes. Vi er 110% klimapositive, og det kan vi være fordi vi hvert år planter vedligeholdende træer i både Danmark og Nicaragua.

  https://www.verdensmaalene.dk/maal/13