Funding Climate Action

Spis Fiddle's - Plant træer - Reducer CO2

Er vores foretrukne sted at plante træer

Nicaragua 🇳🇮

At støtte lokale landmænd: det er vores mål.

Red miljøet 🌎

Danish climate ambassador

Siden 2021 lykkedes det os at reducere over 247.2 tons CO2-udledning (2022), hvilket gør os til mere end blot endnu et snackmærke. Vi ønsker ikke kun at kompensere for vores emission.

Faktisk er den klimabelastning, vi efterlader ved at plante kvalitetstræer, med til at gøre os over 110 % positive i de næste 10 år. Det er det, vi kalder ægte bæredygtighed.

Se 2021 og 2022 Klimarapport

Vores partnerskab med South Pole for en bæredygtig fremtid

Som en fødevarevirksomhed forpligtet til bæredygtighed er vores partnerskab med South Pole centralt. Vi arbejder sammen om at fremskynde overgangen til et klimasmart samfund ved at investere i meningsfulde klimaindsatser. Hos Fiddle's er vi dedikerede til at handle proaktivt for en bedre fremtid og inspirere andre til at deltage i denne vigtige indsats. Tak for din støtte til vores mål om at skabe en mere bæredygtig verden.

Læs mere om projekt Rimba Raya

FN's Verdensmål

Mål 12. Ansvarligt Forbrug & Produktion

Økonomisk vækst og bæredygtig udvikling kræver, at vi hurtigst muligt reducere vores fodaftryk på naturen ved at ændre på den måde vi producerer og forbruger vores varer og ressourcer på. Derfor kigger vi nøje på vores processer i produktionen for at udvikle en bæredygtig løsning, og har byttet en del af vores plastikprodukter ud med genanvendeligt pap-materiale.

Mål 13. Klimaindsats

Udledningen af drivhusgasser fortsætter med at stige, og udledningen er i dag mere end 50 procent højere end niveauet i 1990. Endvidere forårsager den globale opvarmning langvarige ændringer i vores klimasystem, som truer med uoprettelige konsekvenser, hvis vi ikke handler nu. Fiddle's gør det dog anderledes. Vi er 110% klimapositive, og det kan vi være fordi vi hvert år planter vedligeholdende træer i både Danmark og Nicaragua.