The Fiddle's WaY

Udover at være en bæredygtig virksomhed, der producerer sunde og lækre produkter, stræber vores virksomhed efter at gøre verden til et bedre sted.

1 af 3
 • Produkt mission

  ✅ Konsekvent og kompromisløs med hensyn til smag

  ✅ Overraskende smagsoplevelse

  ✅ Høj kvalitet

 • Forretningsmission

  ✅ Ordentlige arbejdsforhold

  ✅ Bæredygtighed

  ✅ Korrekt løn

 • Social mission

  ✅ Give tilbage til Fællesskabet

  ✅ Styrke et godt fællesskab

  ✅ Gå ind for donationer

Gør Det Godt, Ved At Gøre Gode Gerninger✨

Vi stræber efter at gøre verden til et bedre sted en dag ad gangen. Hvordan kan en virksomhed opnå det? For det første har vi hos Fiddle's besluttes os for, at virksomhedens værdier skal være vores grundlag - det gør vi ved at leve op til vores kerneprincipper og ofte evaluere ændringer som kan forandre verdenen.

At gøre gode handlinger, vil for en virksomhed også betyde, at den er baseret på et ærligt standpunkt. Vores mission er at sikre, at ingen personer bliver træffet forkert, når de arbejder med os. Derfor udvælger vi den bedste kvalitet fra de bedste mennesker, som samtidig udfordrer samtidig vores kunders smagsløg ved at tilbyde de mest spændende produkter.

Vi Giver Tilbage Til Fællesskabet 💝

Vores sociale mission forpligter at undersøge innovative metoder til at give tilbage; At gøre verden til et bedre sted starter med at se lokalt
først, hvor vi kan have en hånd til hånd påvirkning - et godt fællesskab skabes med bidrag fra mere end én person. Derfor er aktivitet i samfundet blandt ​​vores kerneværdier.

Vi Har Også Doneret Til...

 • Røde Kors har været med til at gøre en stor indsats for flygtninge verdenen over i mange år. Derfor har vi blandt andet besøgt flygtningelejren Sandholm, og været i kontakt med de krigsramte flygtninge.

 • Vi besøgte Ekkofonden, som er vært for unge og socialt udsatte mennesker. Her fik vi motiveret nogle af de unge til at tilskrive
  yderligere og overkomme det, de havde været igennem.

 • Kirkens Korshær har tilbudt herberg til en masse hjemløse i Danmark og som en del af vores mission hos Fiddle's har vi flere gange engageret os med hjemløse og doneret vores produkter til dem.

 • Blå Kors har et unikt koncept for hjemløse - de tilbyder en cafe for hjemløse, kaldet Grace, hvor hjemløse kan spise og nyde dejlige måltider i København, Nørrebro. Her har Fiddle's doneret flere partier af snacks til og fodret de hjemløse med lækre snacks.

 • Mål 1. Afskaf Fattigdom

  Afskaffelsen af alle former for fattigdom er fortsat en af de største udfordringer for menneskeheden. Mens antallet af mennesker, der lever i ekstrem fattigdom, er halveret til 736 millioner i 2015 - kæmper alt for mange stadig med at få opfyldt deres mest basale menneskelige behov. Derfor har vi valgt at donere 10% af vores overskud til velgørenhed som en af vores grundværdier.

  https://www.verdensmaalene.dk/maal/1